USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MERDER´DE BEDİROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

MERDER´DE BEDİROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

MERDER´DE BEDİROĞLU GÜVEN TAZELEDİ
21-03-2019 07:45
Google News

Meraküm ve Dumanlı Çayı Yöresi Belde ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MERDER) 8. olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Mehmet Bediroğlu güven tazeledi.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen Genel Kurula AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Dernek Başkanları ve MERDER üyeleri katıldı.

Kongrede konuşan MERDER Başkanı Mehmet Bediroğlu, dernekçiliğin zorluklarından, mensubiyetin oluşturduğu mesuliyetlerden bahsetti. AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Bilgin ise MERDER 8. olağan genel kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek, hep birlikte hizmetlere devam edeceklerini dile getirdi.

Kongrede konuşan AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci ise ?MERDER Bölgesi bizim her daim kendimize yakın gördüğümüz ve hizmet etmeye çalıştığımız bölgemizdir. Bu nokta da hem şahsımıza hem de partimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yönetim denetim kurulu faaliyet raporları okunarak ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut Başkan Mehmet Bediroğlu yeniden MERDER Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü