USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mete Gazoz Sivas’ta

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen “Zirvedeki Yiğidolar” programının bu yılki onur konuğu Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz olacak. Mete, Sivas’a gelerek spor camiasıyla buluşacak.

Mete Gazoz Sivas’ta
17-10-2024 11:37
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri Sivas’ta da çeşitli etkinlikle kutlanıyor.

Bu kapsamda Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde Amatör Spor Haftasının kapanışı  “Zirvedeki Yiğidolar” programıyla yapılacak.

22 Ekim Salı günü saat 19.00'da The Green Park Sivas’ta yapılacak programın onur konuğu Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz olacak. Mete Gazoz ile Sivas'ta yapılacak programa Okçuluk Milli Takım Antrenörü Yusuf Göktuğ Ergin'de katılacak.

SPOR CAMİASIYLA BİR ARAYA GELECEK

Milli sporcu Mete Gazoz, program kapsamında spor camiasıyla bir araya gelecek. Sporcularla ve antrenörlerle bir araya gelecek olan Gazoz’un Sivas programı henüz netlik kazanmadı. Mete Gazoz’un “Zirvedeki Yiğidolar” programında konuşma yapacağı da öğrenildi.

METE GAZOZ’UN DERECELERİ

Dünya ve Avrupa Okçuluk Federasyonunun, şampiyona ve kupa organizasyonlarında Mete Gazoz, toplamda 24 altın, 10 gümüş ve 16 bronz olmak üzere 50 madalya töreni içinde yer aldı. Milli sporcu, bireyselde ise 14 altın, 3 gümüş ve 6 bronzla toplam 23 madalyayı koleksiyonuna ekledi. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'da finalde, İtalyan Mauro Nespoli ile karşı karşıya gelen Mete, maçı 6-4 kazanarak Olimpiyat Şampiyonu oldu. Mete Gazoz, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda ise, çeyrek finalde elendi.

BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL VERİLECEK

“Zirvedeki Yiğidolar” programında uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporculara ödül verilecek. Düzenlenecek olan ödül törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Aytaç Keklik, il protokolü, gazeteciler, antrenörler ve sporcular katılım sağlayacak.

 

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
17.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü