USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MİNİK TALHA MİNİBÜSÜN ALTINDA ÖLDÜ

MİNİK TALHA MİNİBÜSÜN ALTINDA ÖLDÜ

MİNİK TALHA MİNİBÜSÜN ALTINDA ÖLDÜ
16-11-2019 01:00
Google News

Uğur YİĞİT

Alibaba Mahallesi´nde, binanın 2´nci katından bir çocuğun düştüğü ihbarı yapıldı. Bunun üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Ağır yaralanan Talha Gökçe, ambulansla Numune Hastanesi´ne kaldırdı.  Ağır yaralanan Talha, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, evin bahçesinde yaptıkları incelemede Talha´nın düştüğüne dair bir iz bulamadı, ancak sokakta kan izlerine rastladı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmayla minik Talha´ya araç çarptığı tespit edildi. Aile bireylerinin ve çevre sakinlerinin ifadesine başvuran polis, Talha´nın, babası İbrahim Gökçe´nin kuzeni M.G.´nin kullandığı 58 DH 460 minibüsün altında kaldığını belirlendi. M.G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ÇOCUK MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Talha Gökçe´nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Minik Talha için Alibaba Mahallesi Hacı Hasan Camisi´nde öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Cenazeye minik Talha´nın yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından minik Talha´nın büyük tabut içerisine konulan cenazesi Yukarı Tekke Çocuk Mezarlığına defnedildi.

Yaşanan olay sonrası gözaltına alınan minibüs şoförü M.G.´nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor. Minik Talha´nın ailesinin, olayın bir kaza sonucu yaşandığını belirttikleri ve M.G.´den şikâyetçi olmadıkları öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü