USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Minikler Sertifikalarını Aldı

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından olimpik yüzme havuzunda “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında yüzme öğrenen sporcular, sertifika almaya hak kazandı.

Minikler Sertifikalarını Aldı
13-10-2024 11:21
SİVAS
Google News

Aydın DELİKTAŞ/

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da destek verdiği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında bu yaz da yüzlerce çocuk GSİM Yüzme Havuzlarında yüzme eğitimi aldı.

Sivas’ta da Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında bu yaz, tam olimpik yüzme havuzu, binlerce çocuk yüzme kurslarında yüzme öğrenme şansı buldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme kursu eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

UFUK DEMİR TAKDİM ETTİ

Sivas Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ufuk Demir ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın' programını tamamlayan öğrencilerin sertifika törenine katılarak sporculara belgelerini takdim etti. Demir, yaz boyunca çocuklarını spora yönlendiren ailelere teşekkür ederek, katılım belgesi kazanan öğrencileri tebrik etti. Demir, okulların yeni eğitim ve öğretim yılına başlaması nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere de başarı dileklerini iletti.

 

 


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
12.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü