USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Müdür Yener Öğretmenleri Uyardı: "Eksiksiz Olmalı''

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan müfredatın eksiksiz bir şekilde uygulanması için öğretmenleri uyardı.

Müdür Yener Öğretmenleri Uyardı: "Eksiksiz Olmalı''
11-10-2024 10:29
SİVAS
Google News

Aydın DELİKTAŞ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Muzaffer Sarısözen Ortaokulunu ziyaret etti. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programlarının uygulandığı 5. Sınıfları ziyaret eden Yener, matematik ve İngilizce dersini işleyen öğrencilerle yeni müfredat üzerine sohbet etti.

Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Yener, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Maarif Modelinin öğrencilerin zihin gelişimlerinin yanı sıra beden ve duygu yönünden de gelişmelerini amaçladığına vurgu yapan Yener, "Bu kapsamda hazırlanan müfredatımızı etkin ve eksiksiz bir şekilde uygulamamız gerekiyor. Sizlerin bu süreçteki hassasiyeti çok önemli. Çünkü müfredatımızın sahadaki uygulayıcıları sizlersiniz. Yeni müfredatımızı uygularken öğrencilerimize çok yönlü düşünme, meraklı olma, eleştirel düşünme, analitik düşünme, iş birliği yapabilme, problem çözme gibi eğilim ve becerileri de kazandırmalıyız." dedi.

Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi. Yener, daha sonra okul binası ve kantinde incelemelerde bulundu.


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
11.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü