USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Müftüler Toplantısına Katıldı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Reçep Şükrü Balkan, Şarkışla ilçesinde düzenlenen ilçe müftüleri toplantısına katıldı.

Müftüler Toplantısına Katıldı
27-08-2024 11:00
SİVAS
Google News

SULTAN ÖZKARAMAN

Sivas İl Müftülüğü koordinesinde aylık olarak düzenlenen ilçe müftüleri toplantısı Şarkışla İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantı öncesi İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve TDV Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Balkan, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin'i ile İlçe Müftüsü Serkan Yalçın 'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

Daha sonra Şarkışla Kültür Merkezinde İl Müftüsü Altunkaya’nın başkanlığında 16 ilçe müftüsünün katılımıyla düzenlenen toplantıda Genel Müdür Yardımcısı Balkan, TDV’nin hizmet ve çalışmalarına değinerek; " Türkiye Diyanet Vakfımız, başta eğitim faaliyetleri olmak üzere, Ramazan, Kurban ve afet bölgelerinde yapılan arama kurtarma çalışmaları gibi her alanda yurt içinde ve yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu faaliyetlerin en önemli destekçileri başta il ve ilçe  müftülerimiz ile din görevlilerimizdir. Buradan TDV adına tüm faaliyetlerimize destek veren hocalarımıza, gönüllülerimize teşekkür ediyorum." dedi.Konuşmasını 2024 yılı vekaletle kurban faaliyetlerinden bahsederek sürdüren Genel Müdür Yardımcısı Balkan, yurt içinde ve yurt dışında yapılan vekaletle kurban organizasyonunun önemine değindi ve kesilen kurbanların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığının altını çizdi. Balkan sözlerinin sonunda 2025 yılında yapılması planlanan çalışmaların şimdiden başladığını belirtti.

 

Toplantı idari konuların görüşülmesiyle devam etti. Toplantıda 16 ilçe müftüsünün yanı sıra, müftü yardımcıları ve TDV Sivas Şube yönetimi de hazır bulundu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü