USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

MUHTARLAR, KÖYLERİNDEKİ SORUNU KAYA´YA İLETTİ

MUHTARLAR, KÖYLERİNDEKİ SORUNU KAYA´YA İLETTİ

MUHTARLAR, KÖYLERİNDEKİ SORUNU KAYA´YA İLETTİ
05-04-2017 07:13
Google News

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, muhtarlar köylerinde yaşanan sorunları Kaya´ya ileterek çözüm talebinde bulundu.

Erkan YILDIZ/

Kırsalda yapılan çalışmaların yanı sıra ziyaret programlarına yoğun şekilde devam eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Yıldızeli Navruz, Menteşe, Bayat ve Kapı, Divriği Çamşıh yöresinde bulunan Balova, Başören, Çakırağa, Dişbudak, Gölören, Gözecik, Gürpınar, Şahin ile Duru köylerinin muhtarlarını, Tozanlı Federasyonu (TOZFED) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Can, Koyulhisar Kızılelma Dernek Başkanı Ali Akgül´ü ve Olukman Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerini misafir eden Kaya, muhtarların sorunlarını dinledi.

Yatırım programları dahilinde köylerine yapılan çalışmalar nedeniyle Vali Davut Gül, Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata ile meclis üyelerine teşekkür eden muhtarlar, köylerinde yaşanan sorunların çözümü noktasında Kaya´dan bazı taleplerde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya ise, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin Sivas´a hizmet eden idarenin önemli unsurları olduğunu belirterek, taleplere imkanları ölçüsünde cevap vereceklerini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü