USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MUHTEŞEM MEYDAN OKUMA!

MUHTEŞEM MEYDAN OKUMA!

MUHTEŞEM MEYDAN OKUMA!
19-03-2019 07:32
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, ?Çanakkale direnişi, milli iradenin, Anadolu çocuklarının eliyle özgürlük ve bağımsızlık için kendini feda ettiği muhteşem bir meydan okumadır? dedi.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Pakoğlu, ?Çanakkale direnişi, milli iradenin bağımsızlığa olan tutkusunun en büyük göstergesidir. Bu rüzgârlı topraklarda, 104 yıl önce yaşanan büyük direniş, sadece işgal kuvvetlerine karşı verilmiş bir savaş değildir. Çanakkale direnişi, milli iradenin, Anadolu çocuklarının eliyle özgürlük ve bağımsızlık için kendini feda ettiği muhteşem bir meydan okumadır? ifadelerini kullandı.

?Bu topraklarda yaşanan kutsal direniş sayesinde belki de özgürlüğümüz, bağımsızlığımız ve geleceğimize hükmetme gücümüz elimizdedir? diyen Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Pakoğlu, şöyle devam etti:

?Anadolu topraklarında yatan ve bizim için kendini feda eden o meçhul kahramanların, şehitlerimizin, gazilerimizin hatırası karşısında saygıyla ve hürmetle eğiliyorum. Bugün, özgür ve bağımsız bir Türkiye için kan döken yiğitlerimizin, boşuna ölmediğini, bağımsız ve özgür Türkiye olarak, bir kez daha en gür sesimizle tüm dünyaya duyuruyoruz. Bu kadar büyük bedeller ödeyerek elde ettiğimiz özgürlüğümüzden kolay kolay vazgeçmeyeceğimizin de herkes tarafından bilinmesi gerekir. Çanakkale Zaferini kazanarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat bulmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve kahraman Mehmetçikleri bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü