USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MÜSİAD Heyetinden SBTÜ’ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen ve beraberindeki heyet Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Heyetinden SBTÜ’ye Ziyaret
07-07-2024 10:17
SİVAS
Google News

TUĞBA SARIKAYA

MÜSİAD heyeti, SBTÜ’yü ziyaretetti. Bilimsel ve kaliteli üretim arayışında olduklarının altını çizen MÜSİAD  Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen ve beraberindekiler üniversitenin teknolojik alt yapı ve modern laboratuvarlarını Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde yerinde görme fırsatı buldu.

Üretim süreçlerinde akademik camianın danışmanlığının büyük öneme sahip olduğunu belirten Cemal Özen, “Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi çağın ötesinde bir teknolojiyi bilimle buluşturmuş. Bizler de bugün Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul ile bir araya gelerek üretimi daha da katma değerli hale getirmek için neler yapabileceğimizi konuştuk. Rektörümüze misafirperverliği ve yaklaşımlarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul ise, ziyaretten dolayı MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü