USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mustafa Koçu’dan İddialı Açıklama

Sivas Dört Eylül Spor Kulübü’nde yönetim kurulu, futbolcular ve basın mensupları kahvaltıda bir araya geldi. Programda konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Koçu, “Geçen hafta takımımız ligdeki ilk galibiyetini aldı. Bundan sonraki galibiyetler için herkes hazır olsun. Taraftar desteği de çok kıymetli bizim için. Taraftarları Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksine bekliyoruz” dedi.

Mustafa Koçu’dan İddialı Açıklama
16-10-2024 12:18
SİVAS
Google News

YUNUS BUDAKTAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup takımlarından Sivas Dört Eylül Spor Kulübü kahvaltıda buluştu.

Blueline Bowling&Game Canter Cafe’nin ev sahipliği yaptığı organizasyona Kulüp Başkanı Mustafa Koçu, Başkanvekili Ramazan Yılmaz, Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve yardımcıları, futbolcular ile basın mensupları katıldı.

Keyifli ve samimi bir ortamda yapılan kahvaltıda futbolcular ile yönetim hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kahvaltı programı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Koçu, takımın daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi. Koçu, “Bu kahvaltıyı tertip eden Blueline Bowling&Game Canter Cafe’ye teşekkür ediyorum. Bizlere destek oldukları için de teşekkür ediyorum. Geçen hafta takımımız ligdeki ilk galibiyetini aldı. Bundan sonraki galibiyetler için herkes hazır olsun. İnşallah galibiyetlere devam edeceğiz. Kahramanlar hikayelerini yazmaya devam edecek. Basın mensupların da çok teşekkür ediyorum bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için” dedi.

“TAKIMIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU”

Taraftarlardan destek isteyen Koçu, takımın çok iyi olduğunu söyleyerek, “Taraftarlarımızı bize destek olmaya bekliyorum. Takımımız çok güzel oldu ve çok da zevkli maçlar izleyecekler taraftarlarımız. Taraftar bizim için çok kıymetli. Taraftar desteği de çok kıymetli bizim için. Taraftarları Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Koçu son olarak, BAL’daki 2 Sivas takımına başarılar dileyerek, “Ben şehrimizin her değerine saygı duyuyorum ve sahip çıkmak istiyorum. Onlarda başarılı olsunlar, bizde başarılı olalım ve her iki takımımız da başarılı olsun. Sivas Gücü Belediyespor’a da gerçekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
16.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü