USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MUTLULUK VERİCİ

MUTLULUK VERİCİ

MUTLULUK VERİCİ
29-01-2021 07:00
Google News

Burcu CELLAT

MÜSİAD Sivas Başkanı Salim Eminoğlu yaptığı yazılı açıklamada, ?Sayın Cumhurbaşkanımızdan Sivas´ın kenevir üretimine yeniden dahil edildiği haberini büyük bir mutlulukla almış bulunuyoruz. Kenevir birçok açıdan önemli bir bitki ve her yönüyle katma değeri olduğu için çeşitli alanlarda kullanılmakta. Sivas´ın da bu üretim illeri arasında olması için birçok STK´mızla birlikte her ortamda konuyu dile getirdik. İlimizin siyasileri de bu düşüncelerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza ileterek, kenevirin üretilmesini ilimize kazandırmışlardır. Emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.?

Eminoğlu, ?İlimiz yöneticilerinin bir uyum içinde çalışmaları yıllardan beri özlediğimiz bir tablodur. MÜSİAD Sivas´ta göreve geldiğimizde ilk yaptığımız etkinlik MÜSİAD Vefa Programı idi. Sebebi ise kurumumuza hizmet etmiş, destek vermiş iş insanlarını bir araya getirerek onore etmekti. Önceki dönem başkanlarımızla aynı masayı paylaşarak tecrübelerinden faydalandık. Bu kenevirin Sivas´a dahil edilmesi de Gerek Valimiz, gerek Belediye Başkanımızın uyum içinde çalışmaları ve STK´larında desteği ile gerçekleştirilmiştir.? dedi.

Son olarak Başkan Eminoğlu; ?Bundan sonra yapılacak en önemli şey ilk fırsatta ilimiz yöneticilerinin başkanlığında, Kamu-Üniversite- Sanayi iş birliğinde bir araya gelip konunun uzmanlarından faydalanarak ?kenevir sempozyumu? yapmak, ortaya somut veriler çıkartmak ve gerek üretici çiftçilerimizin bilgilendirilmesi, gerekse de kenevirden elde edilecek rantabl ürünlerin ortaya konularak ilimize katma değer sağlamanın yollarını bulmak olmalıdır. Buradan Sivas´ın tekrar Kenevir Üretimine dahil edilmesinde emek ve gayret gösteren, Yöneticilerimize ve STK´larımıza teşekkürlerimi sunarım? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü