USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bebeklere "Hacamat" skandalı! 

İstanbul'da bebeklere aşı yerine hacamat yapan muayenehaneye soruşturma açıldı. Sosyal medyada verilen ilanda "Çocuklarınıza hem gaz için hem de altına kaçırma sorunları için hacamat yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Sağlık Bakanlığı da konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.

Bebeklere "Hacamat" skandalı! 
27-07-2024 15:55
SİVAS
Google News

İstanbul Başakşehir'de, bir muayenehanede bebeklere hacamat yapıldığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçedeki muayenehanede "Çocukluk çağı aşılarının yerine uygulanabileceği" iddiasıyla bebeklere hacamat uygulaması yapıldığına ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine soruşturma başlattı. Sosyal medyada paylaşılan ilanda ise "Aşı yerine bebek ve çocuklarınıza hem gaz için hem altına kaçırma sorunları için hacamat yaptırabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

MUAYENEHANEDE ARAMA YAPILDI

Ekipler, soruşturma kapsamında muayenehanede yaptığı aramada bazı delillere el koydu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. Sağlık Bakanlığının da konuya ilişkin idari soruşturma başlattığı öğrenildi.

AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü