USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Instagram için kritik toplantı

Son dakika.. Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile Instagram yetkililerinin bugün bir araya geleceğini açıkladı.

Instagram için kritik toplantı
05-08-2024 14:23
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün saat 13.00'te Instagram yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirecek. Geçtiğimiz hafta, katalog suçları kapsamında uygulanan politikalar nedeniyle Instagram'a erişim engeli getirilmişti. Bu görüşmede, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uyulması konusundaki hassasiyetler vurgulanacak.

1400x1050instagram-giris-login-yapamiyorum-sorunu-nasil-cozulur.jpg

Instagram erişim yasağı devam ederken, Bakan Uraloğlu'ndan önemli bir açıklama geldi.

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
09.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü