USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Instagram'ın ne zaman açılacağını açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5 gündür erişim sağlanamayan Instagram hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Instagram'ın ne zaman açılacağını açıkladı
06-08-2024 14:38
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Günlerdir süren Instagram karmaşası hiçbir değişim yaşanmadan devam ederken, açıklamalar bakanlardan üst üste geliyor ancak henüz net bir durum yok.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bugünkü açıklamasının ardından bir açıklama da Bakan Uraloğlu’ndan geldi. Bakan Uraloğlu “Zannediyorum ki çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar” dedi.

Meta, Instagram yasağı konusunda sessizliğini bozdu: "Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" | TGRT Haber

Uraloğlu, şunları söyledi:

Karşı tarafla ilgili hassasiyetlerimiz net bir şekilde anlattık. Burada şunu asla kaçırmamamız lazım. Çok net olarak bir şirket düşünün dünyada sosyal platform olduğunu düşünün onun kendi kuralları kadar en az onun kadar bizim ülkemizin kanunları ve kuralları var. Şirketimizin kuralları diyorlar, siz bu ülkede faaliyet gösteriyorsunuz bu ülkenin kanunları kuralları yok mu? Siz de bunlara uymak zorundasınız. Orada vahşice katledilmiş olan Hamas lideri ile yapılan taziyelere tahammül edilmiyor. Biz burada kanunlarımızı, toplumsal hassasiyetlerimizi ön plana çıkarıyoruz, onları sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz.

Instagram ile ciddi aşama kaydettik" - Son Dakika Haberleri

“Ciddi bir aşama kaydettiğimizi söyleyebilirim” diyen Uraloğlu “Çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar. Anlık, dakikalık takip ediyorum. İstediğimiz gerekler yerine getirildiği taktirde engeli kaldıracağız” mesajını verdi.

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK? Bakan Uraloğlu'dan Instagram erişim engeli açıklaması - Ekol TV - Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Haberleri

Uraloğlu "Bir özür beyanları bile hala yok. Biz de kendi değerlerimizi kanunlarımızı koruyacağız. Gereğini yapacağız, yasakçı bir yaklaşım içerisinde değiliz. Yasaklı yaklaşım Instagram ve benzeri platformlardır. Tamamen bize geri dönüşlerini bekliyoruz. Geri döndükleri an buradan ayrıldık, dakikalar içerisinde bize geri döndüler ‘evet bunlarda sıkıntı yok dediklerinde’ açılmış olacak" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü