USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu 

81 il genelinde emeklilere yönelik indirim fırsatları devam ediyor. Yeni yapılan anlaşmaların ardından emeklilere farklı alanlarda toplamda yüzde 60 oranında indirim sunulacak.

Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu 
19-08-2024 15:49
SİVAS
Google News
HABER MERKEZİ

Türkiye’de emeklilerin geçim sıkıntısı devam ederken, Temmuz ayında maaşların 12.500 TL'ye yükseltilmesinin ardından, emeklilere yönelik birçok indirim kampanyası başlatıldı. Emeklilere destek olmak amacıyla çeşitli alanlarda özel indirimler sunuluyor.

2/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 2

Kamusonhaber’in haberine göre, PTTCell emeklilere özel "Emekli Paketi" ile uygun fiyatlı arama ve internet hizmetleri sağlıyor. Ayrıca, emekliler PTT Kargo hizmetlerinden %20 indirimle faydalanabiliyor. Bu indirimlerden yararlanmak isteyen emekliler, PTT şubelerine gidip kimlik numaralarını ibraz edebilirler.

3/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 3

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emeklilerin Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’ne (SİSAY) bağlı sinema salonlarında %30 indirimden yararlanabileceğini duyurdu.

4/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 4

Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “SİSAY ile yaptığımız anlaşma sayesinde emeklilerimiz, gün boyu %30 indirimle sinema keyfi yaşayabilecekler. Kültür ve sanata erişimlerini kolaylaştırarak yaşam kalitelerini artırmayı sürdüreceğiz” dedi.

5/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 5

TCDD de emeklilere yönelik olarak 31 Aralık 2024 tarihine kadar Yüksek Hızlı Tren (YHT), Anahat ve Bölgesel trenlerde %10 indirim sağlıyor. TCDD, bu indirimin "Türkiye Yüzyılı Emektarları" projesi kapsamında sunulduğunu belirtti.

6/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 6

İndirimden faydalanmak isteyen emeklilerin, SGK tarafından düzenlenen Emekli Kimlik Kartı veya e-Devlet’ten alınmış emeklilik belgelerini göstermeleri gerekiyor. Kimlik belgesi ibraz etmeyen yolcuların indirim hakkı geçersiz sayılacak ve fark ücretleri tahsil edilecek.

7/7
Tüm Türkiye’de emeklilere yüzde 60 indirimli oldu. Uygulama resmen başlıyor 7

Bu indirimler, PTT Kargo, sinema salonları ve tren hizmetlerini kapsayarak, emeklilere toplamda %60’a varan bir tasarruf imkanı sağlıyor. Uygulama, 81 ilde hayata geçirilmiş durumda.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü