USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Sivas'ta TIR Kazası, Yollar Gübre Doldu

Sivas’ta kontrolden çıkan TIR’ın bariyerlere çarpması sonucu içerisinde bulunan 25 ton suni gübre ve dezenfektan malzemesi yola saçıldı.

28-08-2024 09:32
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Kaza, Sivas- Erzincan kara yolu Seyfebeli Geçidi yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan Azerbaycan’a giden 33 DAP 57 plakalı suni gübre ve dezenfektan malzemesi yüklü TIR sürücüsünün kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın dorsesinde bulunan yaklaşık 25 ton suni gübre ve dezenfektan malzemesi yola saçıldı. Kazanın haber verilmesiyle olay yerine sağlık, jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle Sivas- Erzincan yolunun Sivas’e geliş istikameti trafiğe kapandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, itfaiye ekipleri yola dökülen suni gübre ve dezenfektanı temizledi. Yolun temizlenmesi ve TIR’ın çekici ile kaldırılmasının ardından yol 2 saat sonra yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü