USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivaslı Şehit Ailesini Ziyaret Eden Bakan Yerlikaya: “Suçlularla Mücadelemiz Durmadan Devam Edecek’’

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sivaslı Şehit Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya burada yaptığı açıklamada, “Suç ve suçlarla mücadele hiçbir zaman durmadan, duraksamadan, İçişleri Bakanlığı olarak altı yüz bin kahraman mesai arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz, durmayacağız’’ dedi.

28-09-2024 14:38
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sivas temasları kapsamında İstanbul Ümraniye’de uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Yerlikaya’ya Vali Yılmaz Şimşek ve AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili  Abdullah Güler’ de eşlik etti.  Bakan Yerlikaya aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da aileyle görüşme yaparak taziyede bulundu.

Yerlikaya burada yaptığı açıklamada:

  “ Şehit kızımız Şeyda Yılmaz. Anne baba kardeşleri tüm akrabaları komşularıyla başsağlığı için ziyaret ettik. Kızımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun derecesi ali olsun. Son derece metin bir baba, anne görmekten dolayı mutluyum. Vatan sağ olsun. Vatan sağ olsun. Vatan sağ olsun sözü dillerinden düşmüyor. Böyle aileler böyle anne ve babalar böyle evlatlar yetiştirdiği müddetçe Allah'ın izniyle devletimiz milletimiz her zaman bir beraber, kardeşliğimizle hep Allah'ın izniyle daim olacağına ben yürekten inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da Mehmet abiyle, anneyle, taziye başsağlığı için görüştüler. Şunu söylemek istiyorum Sivas'tan ekranları başında bizi izleyen bütün aziz milletimize Şeyda kızımıza gerçekten çok üzüldük biz. Ciğerimiz yandı. Suç ve suçlarla mücadele hiçbir zaman durmadan, duraksamadan, İçişleri Bakanlığı olarak altı yüz bin kahraman mesai arkadaşlarımla beraber çalışmaya devam edeceğiz, durmayacağız. Duraksamayacağız. Terör, terörün her türlüsüyle, organize suç örgütleriyle, uyuşturucu zehir tacirleriyle bunlarla mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecek. Çünkü biz milletimize söz verdik. Kim suç işlemekte kibirleniyorsa, kendini milletimizin iradesinden daha üstün görüyorsa hiç kusura bakmasınlar onları polisimle, jandarmamla, sahil güvenliğimle yakalayıp götürüp adaleti teslim etmekte biz kararlıyız. Bugüne kadar bunu yaptık. Bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceğiz.

Türkiye'nin huzur için gece gündüz demeden uğraşıyoruz, gayret gösteriyoruz, çalışıyoruz ve benim milletim, benim insanlarım huzuru hak ediyor. Çünkü iyi niyetini, hayır duasını, kendisine hizmet eden, başta güvenlik birimleri, Mehmetçik olmak üzere hep diyor ki, Allah ayağınıza taş değdirmesin. Sizinle beraberiz diyor. Ve ben buradan ekranları başında izleyen vatandaşlarımıza tekraren şu sözü vermek istiyorum. Altı yüz bin iç iş yeri ailesindeki arkadaşlarımızla beraber sizin desteğiniz ve sizin o güzel hayırlı dualarınıza layık olmak ve sizin huzurunuz için mücadeleye durmadan, duraksamadan devam edeceğiz. Şeyda kızımızın tekrar mekanı cennet derecesi ali olsun diyoruz. Ona da sözümüz, suçlularla, organize suçlarla mücadelemiz onun duası, onun da şefaatine hiçbir zaman durmadan devam edecek. ‘’

HABER: DEMET KARAKUŞ

VİDEO: DHA

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü