USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narin cinayetinde ‘Aile Meclis’i’ detayı!

Canilerin gülüşünü soldurduğu minik Narin’in cinayetine ilişkin iddianamede Güran ailesinin gizli toplantı yeri detayı da yer aldı. Cinayeti ört bas etmek için plan yaptıkları ev kimin evi?

Narin cinayetinde ‘Aile Meclis’i’ detayı!
25-10-2024 13:22
SİVAS
Google News
Haber Merkezi

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni evinin yakınındaki Eğertutmaz deresinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü, tüm Türkiye’yi ağlatmıştı.

Narin’in cinayete kurban gittiğinin netleşmesinin ardından yürütülen soruşturma kan donduran detaylar ele geçirilmiş, failler adım adım izlenmişti.

Anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran, yenge Hediye Güran ile komşu Nevzat Bahtiyar’ın tutuklu bulunduğu soruşturmada, iddianame tamamlandı.

Narin Güran cinayeti iddianamesi kabul edildi: Duruşma tarihi belli oldu - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Narin’in ailesi ve komşuları hakkında “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

GİZLİ BULUŞMA EVİ ORTAYA ÇIKTI

İddianamede Güran ailesinin, jandarma ekiplerinden gizlice geceleri bir araya gelip toplantılar yaptığı iddiasını doğrulayan bir detay da yer aldı.

İddianamede yer alan bilgiye göre, haklarında ayrı soruşturma yürütülen amcalar Erhan ve Barış Güran'ın evlerine olayın ardından güvenlik kamerası taktırdığı tespit edildi.

Tülin Güran'ın Yoğun Bakımda Vefat Ettiği Ortaya Çıktı: Amca Erhan Güran Detayları Paylaştı | Ordu İli ve İlçeleri Haber Merkezi

“ERHAN GÜRAN'IN İKAMETİNDE…”

Güran ailesinin gizemli toplantılarına ilişkin iddianamede şöyle denildi: Kolluk görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen aramada elde edilen özellikle Erhan Güran'ın ikametindeki kamera kayıtlarının alınan imajlarının ilk incelemesinde sık sık özellikle gece saatlerinde aile üyelerinin bir araya geldikleri, kamera kayıtlarında ses özelliği bulunmasına karşın seslerin anlaşılabilir nitelikte bulunmadığı tespit edilmiştir.

Öte yandan 7 Kasım’daki ilk duruşma için baba Arif Güran dahil 22 kişi hakkında zorla getirme kararı verildi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü