USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Narinle ilgili yeni gelişme! İddialar yalan çıktı

Türkiye’nin konuştuğu Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Barosu’ndan yeni bir açıklama geldi. O iddia yalanlandı!

Narinle ilgili yeni gelişme! İddialar yalan çıktı
02-10-2024 15:43
SİVAS
Google News
Haber Merkezi

Diyarbakır’da günlerce kayıp olarak aranan ve cansız bedeni Eğertutmaz deresinde bulunan Narin Güran cinayetine dair her gün yeni bir detay ortaya çıkmaya devam ederken, delillere ilişkin iddiaların sayısı da arttı.

Kayıp Narin bulundu mu? Son durum ne? - Beykoz Güncel Haber

Son olarak Narin’in cansız bedeninin bulunduğu çuvalın içinde kimlik kartının da bulunduğu iddia edilmişti. Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, söz konusu iddiaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşım yapan Eren, iddiayı şu sözlerle yalanladı: Narin’in soruşturma sürecini büyük bir titizlikle takip ediyoruz. Baromuzun oluşturduğu komisyon çalışmalarını özenle sürdürmektedir. Kamuoyunun bir an önce fail/lerin hak ettikleri cezayı alması konusundaki haklı beklentisinin farkındayız. Bu beklenti ile kamuoyunun ve basının dosyaya olan ilgisini soruşturma süreci açısındna çok değerli buluyor ve önemsiyoruz.

nahit eren - Besni Ekspres Gazetesi

“KİMLİĞİNİ AĞABEYİ BARAN TESLİM ETTİ”

Ancak gerçek olmayan ve yine bir çok yerde paylaşılan bu ve benzeri bilgilerin soruşturma sürecine bir faydası olmayacağını da belirtmek istiyorum. Narin’in kimliği otopsinin yapıldığı gece Adli Tıp kurumuna gelen Narin’in abisi Baran tarafından soruşturma savcılarına teslim edildi. İddia edildiği gibi torba içerisinde değildi.

Doğru bilgilendirme için zaman zaman bu ve benzeri yanlış bilgileri düzeltme gereksinimi duyuyoruz. Daha öncede ifade ettiğim üzere NARİN için ADALET demeye ve mücadele etmeye büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü