USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"NE YAPTI Kİ" ELEŞTİRİLERİNE CEVABI

"NE YAPTI Kİ" ELEŞTİRİLERİNE CEVABI

12-12-2018 07:59
Google News

BÖYLE SIRALADI

-HASTANELER

-BÖLÜNMÜŞ YOLLAR

-TÜNELLER, KÖPRÜLER

-BARAJLAR, GÖLETLER

-YENİ OKULLAR

-KIRSALA ALT-YAPI

-ET KOMBİNASI YAPTIK,

-2´NCİ ÜNİVERSİTE´NİN

 KARARINI ÇIKARTTIK

?SAMİ BEYLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK, ŞEHRİN PEK ÖNEMLİ SORUNU YOK?

1994´te İstanbul´da başlayan AK Parti Belediyeciliğinin ülkenin büyük bölümüne yayıldığını, hem genelde hem de yerelde çok önemli hizmetler yapıldığını, şehirlerin adeta yeniden yaratıldığını söyleyen AK Parti adayı Bilgin, şehrin pek önemli sorunu olmadığını ifade ederek, ?Sami beyle iki dönem çok güzel hizmetler yaptık. Sorunların çok önemli bölümü halledildi. Biz de şehirde nerede ne yapılması gerekiyorsa onu ortak akılla, istişareyle herkesi dikkate alarak yapacağız. Kesinlikle ?ben yaptım oldu´ mantığıyla hareket etmeyeceğiz? dedi.

Haydar ALDIKAÇTI/

AK Parti Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, hem adaylığı arifesinde, hem de sonrasında kamuoyunda oluşan ?Milletvekili olarak ne yaptı ki, başkan olunca ne yapacak? eleştirilerine devlet yatırımlarını sıralayarak cevap verdi,  ?Tüm vekillerimizle birlikte Hastaneler, bölünmüş yollar, tüneller, barajlar, göletler, kırsala alt yapı yaptık. Et Kombinasını, Sivas´ın 50 yıllık hayali olan Yıldızdağı Kayak Merkezini yaptık, 2´nci Üniversite kararını çıkarttık? dedi.

Geçtiğimiz hafta Ankara´dan şehrimize gelen ve seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti adayı Bilgin, önceki akşam katıldığı TV programında eleştirilere cevap verdi, yol haritasını açıkladı. Üç dönem ve toplam 7 yıl Sivas milletvekili olarak görev yaptığını hatırlatan Hilmi Bilgin, ?Kamuoyunda milletvekili olarak ne yaptı ki, başkan olunca ne yapacak?? diye eleştirildiğinin sorulması üzerine, Sivas´a AK Parti´nin önem verdiğini ve iktidarları boyunca da önemli işler yaptığını söyledi. Başkan adayı Bilgin, başta eski Bakan İsmet Yılmaz olmak üzere tüm vekiller olarak Sivas için çalıştıklarını ifade ederek, ?Ne mi yaptık, söyleyeyim. Şehirde çok güzel bir hastane yaptık, tüm hastaneleri tek çatı altında topladık, ilave olarak C bloğa başladık, otoparkını da genişletiyoruz. Ayrıca yaşlı bakımına yönelik olarak Geriatri Merkezini yapıyoruz.  Yıldızeli, Gürün, Kangal ve Suşehri´ne yeni hastaneler yaptık. Vekilimiz Habip Soluk´un önemli katkısıyla, bölünmüş yollar yaptık, aşılmaz geçitler için tüneller yaptık, yapıyoruz. Et kombinası yaptık, Sivas´ın 50 yıllık rüyası olan Yıldız dağı Kış sporları merkezini yaptık. İlçelerimizde köylerimizde, yani kırsalda alt yapı yaptık, yolların büyük bölümünü asfaltladık, köylere parke taşı döşedik, içme suyu olmayan köyümüz kalmadı. Barajlar göletler yaptık, tarımsal sulamada önemli mesafe aldık, üretimi destekledik. Daha önceki dönem yapamayız dediğimiz 2´nci devlet üniversitemizin kararını çıkarttık. Sivas´a Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulmasını sağladık. Bakanımızın büyük desteği ile çok sayıda okul yaptık, eğitimdeki alt yapı sorununu çözdük.?dedi.

?HEDEFİMİZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ?

Ak Parti´nin 1994´te İstanbul´da başlattığı Belediyecilik hamlesini kısa sürede tüm ülke geneline yaydığını ve çok önemli hizmetler yapıldığını da vurgulayan Başkan adayı Bilgin, Sivas´ın da Ak Parti belediyecilik anlayışı ile önemli mesafe katettiğini söyledi. Başkan adayı Bilgin, Ak Parti´nin her dönem yeni bir strateji ile yerel seçimlere girdiğini de hatırlatarak, ?Bu seçimde temamız Gönül Belediyeciliğidir. Yani herkesle birlikte, ortak akılla hareket edeceğiz. İstişare ederek çalışacağız. Toplumun tüm kesimlerini, STK´ları ve herkesi dikkate alacağız. Kesinlikle ?ben yaptım oldu? mantığıyla hareket etmeyeceğiz?dedi.

?SAMİ BEY ÇOK ŞEY YAPTI?

2004 ve 2014 seçimlerini kazanarak yerel yönetim koltuğuna oturan Başkan Sami Aydın´ın çok güzel hizmetler yaptığını, şehri adeta yeniden yarattığını da söyleyen Hilmi Bilgin, ?Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ak Parti döneminde Sivas çok güzelleşti. Her alanda önemli işler yapıldı. Pek önemli sorunu kalmadı. Kısmet olursa bizde ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz? dedi.

?PROJELERİ HAZIRLIYORUZ?

Bir taraftan seçim ekibini oluşturmaya çabasında olan Bilgin´in diğer taraftan projelerini hazırlamaya start verdiği ve ilerleyen süreçte projelerini açıklayacağı kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü