USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

NÖBETÇİ NOTER İYİ OLDU

NÖBETÇİ NOTER İYİ OLDU

NÖBETÇİ NOTER İYİ OLDU
15-03-2019 07:58
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, 6 Nisan´da başlayacak olan ?Nöbetçi noter´ uygulamasıyla vatandaşların alım, satım, vekâlet gibi işlemlerini hafta sonları da rahatlıkla gerçekleştirebileceğini ve bu durumun ticaretin önünü açacağını söyledi.

Noterlerin hafta sonu kapalı olmasının iş hayatında aksamalara yol açtığına dikkat çeken Başkan Eken, Adalet Bakanlığının iş dünyasının sesine kulak vermesinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Başkan Eken, ?Hükümetimiz iş ve yatırım ortamını geliştirme ve iyileştirmeye yönelik yaklaşımla çalışıyor, çeşitli düzenlemeler yapıyor. Hafta sonları için nöbetçi noter uygulamasının başlamasıyla tüccarlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımız alım, satım, vekâlet gibi işlemlerini hafta içi yetiştirme telaşına düşmeden, hafta sonları da rahatlıkla gerçekleştirecek. Üyelerimiz zaman kaybetmeden işlerini halledebilecek. Hafta sonları da ticaretimiz artacak, piyasaya canlılık gelecek. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül´e ve Türkiye Noterler Birliği´ne üyelerimiz adına teşekkür ediyorum? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü