USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

NÜFUS TAŞINIYOR

NÜFUS TAŞINIYOR

NÜFUS TAŞINIYOR
28-06-2019 07:28
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü 1 Temmuz Pazartesi gününden itibaren İl Özel İdaresi yanına yapılan Yeni Valilik binasında hizmet verecek. Nüfus Müdürlüğü taşınma işlemleri nedeniyle bugün hizmet veremeyecek. 30 Haziran günü yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavına girecek kişilerin sıkıntı yaşamamaları için de Nüfus Müdürlüğü Pazar günü 07.00 -10.00 saatleri arasında yeni yerinde hizmet verecek.

İl Özel İdaresi´nin yanına yapılan Yeni Valilik binasındaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Nüfus Müdürlüğü de bu binaya taşınmak için çalışmalarını başlatmıştı. Konuyla ilgili Valilik´ten yapılan yazılı açıklamada taşınma işlemleri nedeniyle bugün Nüfus Müdürlüğü´nün hizmet vermeyeceği bildirilirken, acil işlemde vatandaşların en yakın ilçe Nüfus Müdürlüklerine gidebilecekleri duyuruldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

?İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, Akdeğirmen Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi´ndeki yeni valilik hizmet binasına taşınacak. Bu nedenle belirtilen günde acil nüfus işlemleri olan vatandaşların işlemlerini yaptırmak üzere merkeze en yakın Yıldızeli, Ulaş ve Hafik İlçe Nüfus Müdürlüklerine başvurmaları gerekecek.

ÖSYM tarafından 30 Haziran 2019 tarihinde ilimizde yapılacak olan dikey geçiş sınavında fotoğraflı nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı bulunmayan ve sınava girecek kişilerin herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için sınavının yapılacağı 30 Haziran Pazar günü saat 07:00 ile10:00 arası yeni hizmet yerinde Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü T.C. kimlik kartı olmayan ve sınava girecek kişiler için açık bulundurulacak. 1 Temmuz 2019 tarihinden sonra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü yeni adresinde hizmet vermeye başlayacak.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü