USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ODA VE BORSA´DAN YENİ KABİNEYE KUTLAMA

ODA VE BORSA´DAN YENİ KABİNEYE KUTLAMA

ODA VE BORSA´DAN YENİ KABİNEYE KUTLAMA
11-07-2018 07:15
Google News

Beste KURT/

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, geçtiğimiz gün akşamüzeri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı yeni sistemin ilk kabinesini kutlayarak başarı dileklerini sundu.

Yeni sistemin başta ekonomi olmak üzere iş dünyasının önünü açacak politikalar üreteceğine olan inançlarının tam olduğunu belirten Hastaoğlu, ?Milletin ortak iradesiyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin Türkiye´yi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağına Sivaslı iş adamları olarak inancımız tamdır. Yeni Kabinede görev alan tüm bakanlarımızı kutluyor, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını, yapılacak politikaların devletin ve milletin milli birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesine vesile olmasını diliyorum." dedi.

Demirgil ise yayımladığı kutlama mesajında, ?Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni kabine ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni hükümet sisteminin devreye girmesi ile birlikte ekonomi ve iş dünyasının da önü açılarak ticaret alanında da önemli atımların gerçekleşeceğine inanıyorum. Devletimiz tarafından esnaf ve sanatkârlarımıza sağlanan düşük faizli kredilere yeni teşvikler getirilerek piyasada ekonomik anlamda bir rahatlamanın olmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çıkılan bu yolda yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımızı kutluyor, yeni hükümet sisteminin milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum? ifadelerine yer verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü