USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

OKULLAR BUGÜN TATİL

OKULLAR BUGÜN TATİL

OKULLAR BUGÜN TATİL
09-01-2019 07:55
Google News

            Meteoroloji Hava Tahmin Uyarı Merkezi ile AFAD, dün öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının bugün etkisini giderek artıracağını ve ani hava değişimi ile birlikte don yaşanabileceğini belirtti. Yapılan değerlendirmenin ardından Valilik, merkez ve tüm ilçelerde eğitime 1 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

            Nurettin ÇUKURYURT/

            İl genelinde dün öğleden sonra başlayan kar yağışının ardından Valilik, eğitime bugün için ara verildiğini açıkladı. Meteoroloji Hava Tahmin Uyarı Merkezi ve AFAD ise kar yağışının bugün etkisini artırarak devam edeceğini belirterek vatandaşları ani hava değişimiyle oluşabilecek don olayına karşı uyardı.

            EĞİTİME 1 GÜN ARA

            Meteorolojik değerlendirmenin ardından eğitime bugün 1 gün süre ile merkez ve tüm ilçelerde ara verildiğini bildiren Valilik, yaptığı açıklamada, ?İlimiz merkez ve ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı her tür ve derecedeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Ayrıca kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personellerden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik ağır hastalığı olan kamu görevlilerinin de bugün idari izin sayılacakları kamuoyuna saygıyla duyurulur? ifadelerine yer verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü