USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

OKULLAR EĞİTİME HAZIR

OKULLAR EĞİTİME HAZIR

OKULLAR EĞİTİME HAZIR
05-02-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Vali Yardımcısı Adil Nas, İl Jandarma Komutanı Murat Cenebay, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, ilçe kaymakamları, müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantı, Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'ın selamlama konuşmaları ile başladı. Aslan, birinci dönemi kapsayan genel bir değerlendirme sunumu yaptı. Sunumda; Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi, Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) Projesi, Spor Sivas ve Sanat Sivas Projelerinden ve eğitim-öğretime dair diğer çalışmalardan bahsetti. Aslan, "Bir öğrencinin eğitilmesi, dönüştürülmesi, eğitimine katkı sağlanarak vatana millete yararlı bir birey haline getirilmesinin temelinde; bedensel, zihinsel ve akademik başarısını ön plana alıyoruz." dedi.

Aslan'ın konuşmasının ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Petek, okul güvenliği konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Petek, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili istatistiki bilgileri paylaştı.

Daha sonra konuşan Vali Salih Ayhan, il genelinde 115 bin 411 öğrencinin 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacağını hatırlattı. Ayhan, "İdarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim-öğretim dönemi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

SBelediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, "Eğitim alanı bizim en hassas noktamız. Bu anlayışla daima destekçi olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü