USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

OKUYUN VE HAYALLER KURUN

OKUYUN VE HAYALLER KURUN

OKUYUN VE HAYALLER KURUN
14-09-2019 01:01
Google News

Uğur YİĞİT

İlçe ziyaretleri kapsamında Akıncılar ve Gölova´da incelemelerde bulunan Vali Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile birlikte Gölova Şehit Hami Önge İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Güney de hazır bulundu. İlk olarak anasınıfını ziyaret eden Vali Ayhan, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Ayhan, ziyarette minik öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Ayhan daha sonra 7/A ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerden çok okumalarını ve hayaller kurmalarını isteyen Ayhan, öğrencilere kitap hediye etti.

Akıncılar İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi´ni de ziyaret eden okul yemekhanesinde öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Ayhan, "Sevgili çocuklar, sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz. Hepinizi çok seviyor, önemsiyoruz. Gözlerinizdeki ışığı yol bilip, kalplerinize ulaşmak için gayret edeceğiz." diye konuştu.

Vali Ayhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı inşaatı tamamlanan Şehit Onur Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü