USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Özgürlük Yolunda Attığımız En Büyük Adımdır

Cumhuriyetin ilan edilişinin 101’nci yılında mesaj yayımlayan Ak Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, “Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi ile kahramanca savunulan bu topraklarda aziz milletimizin karalılığıyla kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığımız en büyük adımdır’’ dedi.

 Özgürlük Yolunda Attığımız En Büyük Adımdır
28-10-2024 14:52
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ/

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Toy mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü coşku ve gururla kutluyoruz. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir bağımsızlık mücadelesi ile kahramanca savunulan bu topraklarda aziz milletimizin karalılığıyla kurulan Cumhuriyetimiz, bağımsızlık ve özgürlük yolunda attığımız en büyük adımdır.

Bu mirası geleceğe taşımak, Cumhuriyet'in değerlerini yaşatmak ve ülkemizi daha güzel yarınlara ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak ve yaşadığımız yüzyılı Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılı yapmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’’


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
28.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü