USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Personellere Sağlık Taraması

İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan personeller, 6331 sayılı ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ kapsamında, çeşitli testlerin yapılmasıyla sağlık taramasından geçirildi.

Personellere Sağlık Taraması
19-05-2023 11:10
SİVAS
Google News

Neslihan KOÇ

İl Özel İdaresi bünyesinde, 2015 yılında kurulan ve alanında uzman olarak çalışan İş Sağlığı Güvenliği birimi, personelleri muayene ederek sağlık durumlarını incelendi. Yakın zamanda geçirdikleri öksürük, nefes darlığı ve kalıtsal olarak sınıflandırılan hastalıkları olup olmadığı konusunda bilgi alındı. Sonrasında ise odyometre, hemogram, akciğer grafi ve solunum fonksiyon testleri gerçekleştirildi.

İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi ile birlikte verimli bir iş gücü elde etmek amacıyla çalışmalarımız büyük özenle sürdürülüyor. Çalışanlarının sağlığını yakından takip eden Özel İdare, 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği” kanunu kapsamında periyodik olarak yapılması zorunlu tetkiklerin form ve raporlarını hem özlük dosyalarında hem de dijital ortamda arşivleyerek kayıt altına alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü