USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Polis Teşkilatımıza Minnettarız

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Türk Polis Teşkilatının yıl dönümünü kutlayarak Türk polisinin fedakarca görev yaptığın söyledi.

Polis Teşkilatımıza Minnettarız
10-04-2023 13:45
SİVAS
Google News

Burcu CELLAT

10-16 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve 10 Nisan 1845 yılında kurulan emniyet teşkilatının aradan geçen 178’nci yıl içerisinde her geçen gün kendisini yenilediğini, vatandaşların huzuru ve güvenliği için hizmet verdiğini ifade eden SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Emniyet güçlerimiz hayatını ortaya koyarak ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve huzurumuz için mücadele etmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanması, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek emniyet güçlerimizin en önemli görevlerindendir . Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış ve gerektiğinde canını ortaya koyarak toplumumuzun güvenini kazanmıştır.” dedi.

 

Demirgil, şunları kaydetti:

“Polis teşkilatımız, bugünün büyük ve güçlü Türkiye’sinde sahip olduğu imkanlar, araç gereç ve teknik imkanların yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile de milletimizin sevgisini ve saygısını kazanarak gayretleriyle de üstün başarılara imza atmaya devam etmektedir.  Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güven için ülkemizin dört bir tarafında çalışan, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.  Vatan, millet, bayrak, ülkemizin huzuru ve güvenliği için canın feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle ve şükranla anarken, gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum.”  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü