USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"Sıkılmadık El Bırakmayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas İl Başkanı Haydar Öztürk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını daha ileriye taşımak için çalışacağını söyleyen Öztürk, “Genç, yaşlı, çocuk demeden; sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip iktidar olduğumuz gün bu sorunların çözümleri için gerekli adımları atacağız. “ dedi.

"Sıkılmadık El Bırakmayacağız"
12-03-2023 13:32
SİVAS
Google News

Ayşe Mine EĞÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yılmaz Coşkun’un 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından il başkanlığına Haydar Öztürk atandı. Parti binasında devir teslim töreni gerçekleşti. Burada konuşan Başkan Haydar Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi bugün de yarında partimizin bayrağını daha ileriye güçlü bir şekilde taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kırk üç yıl boyunca yaşadığım, hiçbir zaman ayrılmadığım ve her zaman gurur duyduğum toprağından bin bir emekle mücadele ettiğim Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı kadim kente il başkanlığı görevine beni layık gören 13. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Örgütlerden Sorumlu Genel  Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ve tüm MYK üyelerine teşekkür ediyorum. Merkez ve ilçelerimizle bir bütün halinde sürekli istişare ederek bugünden itibaren tüm gücümüzle Millet İttifakı’nın diğer üyeleriyle beraber seçim çalışmalarına başlayacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak partimizin ilimizde birinci parti olması ve millet ittifakının kazanması  çin çalışacağız. Genç, yaşlı, çocuk demeden; sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip iktidar olduğumuz gün bu sorunların çözümleri için gerekli adımları atacağız.” dedi.

TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADA ÇALIŞACAĞIZ

CHP’nin kapısının herkese açık olduğunu vurgulayan Öztürk “Bu kapı Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve yüzyıllar boyu kapanmayacak bir kapıdır. Cumhuriyet kentimizde benimle birlikte bu göreve layık görülen genç, dinamik, eğitimli arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet kentimizin tüm yurttaşlarını ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, daha huzurlu daha mutlu bir kent yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Hak, hukuk, adalet yürüyüşü ile yeni bir ivme kazanan bu yolda partimizin tüm organları ile birlikte daha ileriye yürüyeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda her türlü zorluklar çıksa da yılmadan usanmadan devam edeceğiz.  Bana inanan, güvenen, bugüne kadar her zaman yanımda olan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. yolumuz açık olsun haydi Sivas başlıyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü