USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Reha Kars'tan Renkli Görüntüler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Fasıl Heyeti Âşıklar, Şairler ve Halk Oyunları Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye Beyazay Derneği Sivas Şubesinin programına katılan Kars, engellilerle keyifli vakit geçirdi.

Reha Kars'tan Renkli Görüntüler
08-03-2024 09:50
SİVAS
Google News

 DEMET KARAKUŞ

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars Fasıl Heyeti Âşıklar, Şairler ve Halk Oyunları Derneğini ziyaret etti. Türkiye Beyazay Derneği Sivas Şubesinin programına katılan Kars fasıl heyetinin söylediği türkülerle birlikte halay çeken ve bağlamayı eline alan Reha Kars ile Türkiye Beyazay Derneği üyeleri renkli görüntülere sahne oldu.

 

Programın ardından açıklama yapan Kars, "Engelli kardeşlerimizin programına denk gelmemiz seçim çalışması dışında yorgunluğumuzu attığımız bir program oldu. Engelli kardeşlerimizin eğlencesine ortak olmaktan büyük mutluluk duydum. Halaylar çektik, naçizane çalabildiğim kadarıyla sanatçı kardeşime bağlama ile eşlik ettim. Kıymetli başkanımız Ahmet Ayık şahsında bu güzel program ile yorgunluğumuzu alan, neşelerine bizleri dahil eden tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü