USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rey Manaj’dan Transfer Cevabı!

Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, basın mensuplarına konuştu. Manaj geleceğine ilişkin, “Transferimle ilgili Sivasspor ile hep iletişim halindeydim. Beni değerimin altında göndermek istemediler” ifadelerini kullandı.

Rey Manaj’dan Transfer Cevabı!
23-07-2024 12:23
SİVAS
Google News

Spor Servisi

EMS Yapı Sivasspor'un golcü futbolcusu Rey Manaj, yeni sezon çalışmaları için Türkiye'ye döndü.

Geçtiğimiz gün Sivas’a gelen ve ardından 2. Etap Erzurum kampına katılan Rey Manaj, takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Transfer süreciyle ilgili Manaj, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Buraya döndüğüm için çok mutluyum. Transferimle ilgili Sivasspor ile hep iletişim içindeydim. Beni değerimin altında göndermek istemediler. Daha uzun bir süreç var önümüzde, göreceğiz” ifadelerini kullandı.,

“ŞU ANDA SİVASSPOR’DAYIM”

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Arnavutluk’la mücadele eden 27 yaşındaki futbolcu turnuvaya ilişkin, “Avrupa Şampiyonası benim için çok iyi geçti. Ülkemin formasıyla hayatımın en güzel anlarını yaşadım. Ama şu anda tüm konstrasyonumla Sivasspor’dayım” değerlendirmesinde bulundu.

SÖZLEŞMESİ 2026’DA BİTECEK

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Manaj, geçen sezon Sivasspor forması altında çıktığı 36 maçta 22 gol attı ve 3 asist yaptı. Rey Manaj’ın Sivasspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü