USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

RİSKLER ve İŞ SAĞLIĞI KONFERANSI - video

RİSKLER ve İŞ SAĞLIĞI KONFERANSI - video

RİSKLER ve İŞ SAĞLIĞI KONFERANSI - video
16-03-2019 07:29
Google News

Burcu CELLAT/

Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisleri Kulübü tarafından ?Sismik yapılarda patlamalar ve tünelcilikte iş sağlığı? isimli konferans düzenlendi. Maden Mühendisleri Dr. Hasan Denek ile Rafet Fidan´ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, ülkemizde son yıllarda artan tünel ve yeraltı çalışmaları ile birlikte oluşabilecek riskler konuşuldu.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu´nda dün gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Erdem, ?Bugünkü sunumumuz yoğun kentleşmeden dolayı yer altı yapılarının çok daha yoğun sürdürülmesinden kaynaklanan yapılarla ilintili olacak. Biliyorsunuz günümüzde yer altı yapı faaliyetleri giderek artıyor. Bununla ilintili olarak biz Maden Mühendisliği Bölümü mezunlarımızın da büyük bir kısmını yer altı yapılarında çalışmaları için teşvik ediyoruz? dedi.

Dekan Erdem´in konuşmasının ardından metro projelerindeki patlamalar, tünel çalışmaları, tünelcilikte iş sağlığı gibi konularda katılımcılara bilgi verildi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü