USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ROBİN YALÇIN GERİ DÖNDÜ

ROBİN YALÇIN GERİ DÖNDÜ

ROBİN YALÇIN GERİ DÖNDÜ
22-06-2022 07:00
Google News

YÜKSEL MENEKŞE

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz, Türkiye Kupası şampiyonu Demir Grup Sivasspor, Avrupa’da ve ligde hedef büyüttü.

Transferde kolları sıvayan kırmızı-beyazlılarla yeni kontrat yapan teknik direktör Rıza Çalımbay, takıma seviye atlatacak isimler istiyor. Bunun üzerine harekete geçen yönetim Murat Paluli’den sonra ikinci imzasını eski oyuncusu Robin Yalçın’la gerçekleştirdi.

İMZAYI İSTANBUL’DA ATTI

Taraftarın joker oyuncu olarak adlandırdığı Robin Yalçın ile İstanbul'daki ofiste 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.

ROBİN TURP GİBİ ÇIKTI

Robin Yalçın, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Robin, ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri yapıldı. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. 28 yaşındaki futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İŞTE FUTBOL KARİYERİ

25 Ocak 1994’te Almanya'nın Deggendorf kentinde dünyaya gelen Robin Yalçın, futbola Deggendorf altyapısında başladı. Ardından Stuttgart’a transfer olan Robin Yalçın, 2015 yılında Çaykur Rizespor'a transfer olarak Türkiye macerasına başladı. Ardından Yeni Malatyaspor forması giyen Robin Yalçın, 2020 yılı yaz transfer döneminde Sivasspor’a transfer oldu. Kırmızı-beyazlı forma altında Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda 43 maça çıkan Robin Yalçın, birçok mevkide başarıyla görev alarak taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü