USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ROBİNHO: ?BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜK?

ROBİNHO: ?BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜK?

ROBİNHO: ?BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜK?
06-12-2018 07:37
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Demir Grup Sivasspor´un Brezilyalı yıldız oyuncusu Robinho, önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir´i sahalarında yenmenin çok zor olduğunu belirten Robinho bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti. Ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden Robinho, kazanarak yola devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Sivas´ta çok mutlu olduğunu söyleyen Robinho, ?Basit bir hayatım var; antrenman ve ev arasında geçiyor. Sevdiğim, aşık olduğum şeyi yapma imkanı buluyorum burada. Umarım ilerleyen yıllarda Türk futboluna ve taraftarlara daha büyük mutluluk veririm. Buraya gelmeden önce sadede İstanbul´u tanıyordum. Roberto Carlos ve Cicinho ile konuştum. Çok olumlu şeyler söylediler. Taraftarların futbolculara karşı çok iyi niyetli olduğundan bahsettiler. O yüzden burayı tercih ettim? diye konuştu.

Ligi de değerlendiren Robinho, ?Spor Toto Süper Lig; zor ve güzel bir lig. Büyük takımlar var. Oynaması zor olan bir lig ama mutluyum.? şeklinde görüş bildirdi.

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine Robinho şöyle konuştu; ?İnşallah Demir Grup Sivasspor´da kalırım. Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. Olumlu geçti umarım bir ortak nokta bulur ve ben 10 yıl daha Sivas´ta kalırım.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü