USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

SAĞLIK SEN´DEN TTB´YE TEPKİ

SAĞLIK SEN´DEN TTB´YE TEPKİ

SAĞLIK SEN´DEN TTB´YE TEPKİ
27-01-2018 07:57
Google News

Gökhan KARA /

Sağlık Sen Şube Başkanı Efe Zileli, Türk Tabipler Birliği´nin açıklamasına tepki göstererek ?Savcılarımızı göreve davet ediyoruz?dedi.

Sendika binasında dün basın toplantısı yaparak açıklamalarda bulunan Başkan Zileli, ?Sağlık-Sen olarak söz konusu açıklamayı şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Terör ve terör örgütlerini destekleyici açıklamalarından dolayı TTB hakkında cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz? dedi.

?TERÖR SAVUNUCULUĞU YAPIYOR?

Milletin tüm unsurlarıyla bu operasyonu desteklediğini ifade eden Zileli, ?Sağlık çalışanlarımız, ülkemiz içinde gerçekleştirilen terörle mücadelede canı pahasına güvenlik güçlerimizin hemen arkasında yer alarak bu mücadeleye katılmıştır. Şimdi de sınırlarımızın ötesinde ülkemizin birlik ve beraberliğini savunmak için çarpışan güvenlik güçlerimizle birlikte üzerine düşeni yapmaktadır. Ülkemizin her kritik aşamasında bazı sözde meslek örgütleri terör dili kullanarak terör savunuculuğu yapmaktadır. Bu örgütlerden biri de Türk Tabipler Birliği´dir. Milli konularda, milletimizin ve temsil ettiği hekimlerin yanında duruş sergileyemeyen Türk Tabipler Birliği yaptığı açıklamayla terörle mücadeleyi savaş olarak nitelemiş ve bu mücadelenin hemen sona erdirmesi çağrısında bulunmuştur. Sağlık-Sen olarak söz konusu açıklamayı şiddetle ve lanetle kınıyor, terör ve örgütlerini destekleyici bu açıklamadan dolayı cumhuriyet savcılarımızı göreve çağırıyoruz? dedi.

?BİLMİYORLAR?

Savaş ile terörle mücadeleyi bilemeyecek cehaletteki kişilerin başkalarına akıl vermelerinin hadleri olmadığını vurgulayan Zileli, ?Devletlerarasındaki silah mücadeleye savaş, terör unsurlarını yok etmeye yönelik yapılana ise terörle mücadele denir. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyona savaş demek iyi niyetten uzak bir yaklaşımdır? diye konuştu.

?TTB´nin SİVAS ŞUBESİ DESTEK VERMEDİ?

Zileli, Türk Tabipler Birliği Sivas Şubesi´nin çağrıya destek vermediğini, destek verenler hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü