USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık çalışanlarına manevi destek semineri

Sağlık çalışanlarına manevi destek semineri

Sağlık çalışanlarına manevi destek semineri
04-02-2022 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Sağlık Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan; "Sağlık Kuruluşlarında Manevi Destek Hizmetleri İş Birliği Protokolü” kapsamında İl Müftülüğü Hastane Manevi Destek Hizmetleri Birimi Numune Hastanesi görevlileri yaptıkları hizmet ve faaliyetleri sağlık çalışanları ile paylaştı.

Bu kapsamda programa katılan Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, ilk olarak koronavirüs salgını ile mücadelede emeklerini esirgemeyen sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Sağlık kuruluşlarındaki hasta ve hasta yakınları ile hastane personeline, talepleri doğrultusunda dini konularda rehberlik yapma, moral, motivasyon ve manevi destek hizmeti sunduklarını aktardı.

Numune Hastanesi Manevi Destek Birimi görevlileri yaptıkları çalışma ve faaliyetleri anlatarak sağlık bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan manevi destek ve danışmanlık hizmetinin hastaların iyileşme süreçlerine katkısı olduğunu ifade ederek, çalışmalarında desteklerini esirgemeyen hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü