USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

SAHTE HESAP POLEMİĞİ

SAHTE HESAP POLEMİĞİ

SAHTE HESAP POLEMİĞİ
22-04-2017 07:57
Google News

Toraman´ın bu paylaşımına ?BBP Sivas´ adlı sahte olduğu iddia edilen hesapla, ?Bu kadar üzülme Muratcığım, gün gelir birileri de seni gıdından öpüverir? şeklinde cevap vermesi tepkiyle karşılandı.

Erhan CEYLAN/

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilen referandum sonrası ?Hayır´ oylarının özellikle İstanbul ve Ankara´da yükselmesiyle başlayan polemik sosyal medyada da yankı buldu.

Sivas İl Genel Meclis Üyesi Murat Toraman hapiste olan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş´ın ülke genelinde 23 milyonun üzerinde hayır oyu verenlere, ?alnından öpüyorum´ şeklinde mesaj verdiğini iddia edip bunu sosyal medya hesabına taşıdı.

Bu paylaşıma, ?BBP Sivas´ adlı sosyal medya hesabından verilen cevap ise polemiğe neden oldu. Toraman´ın ?23 milyon 173 bin 124 adet hayır oyu verenleri Demirtaş alnından öpüyormuş?  paylaşımına sahte hesap olduğu iddia edilen BBP Sivas, ?Bu kadar üzülme Muratcığım, gün gelir birileri de seni gıdından öpüverir? ifadeleriyle cevap verdi.

?HESAP BİZE AİT DEĞİL?

Tepkiye neden olan paylaşımla ilgili gazetemize özel açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut, partisinin resmi twitter hesabı olmadığını söyledi.

BBP Sivas adı altında kurulan ve bu hesaptan yapılan paylaşımların partileriyle bir ilgisinin bulunmadığını bildiren Başkan Bulut, ?Bu hesap sahtedir. Ayrıca hem BBP Sivas İl Başkanlığı hem de genel merkezimiz, bu ve buna benzer hesaplarla ilgili hukuki süreç başlatmıştır. Kaldı ki, Büyük Birlik Partisi kişilere değil kurumlara açıklama yapar. Murat Toraman´ın yaptığı paylaşım da verilen cevap ta hoş değildir. Bizler hiçbir zaman insanları ayrıştırmadan yana olmadık. Bu polemiklere girmedik girmeyeceğiz. Bahsedilen hesaplarla ilgili hukuki süreç tamamlandığında gerekli bilgilendirme kamuoyuna yapılacaktır? dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü