USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sahte mehdinin Müridinden Esra Erol'a ölüm tehditi!

Esra Erol'un ortaya çıkardığı sahte mehdi Mustafa Çabuk tutuklandı. Tutuklanan mehdinin müridi Hasan, Esra Erol'a tehdit mesajı gönderdi. Erol da kendisine gönderilen o ses kaydını yayınladı.

Sahte mehdinin Müridinden Esra Erol'a ölüm tehditi!
14-10-2024 16:17
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Esra Erol'da programına katılan Fatma Hanım, kızı Mevlüde'nin kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk adlı bir kişiyle kaçtığını ve bu kişinin bir termal otelde bir harem kurduğunu söylemişti.

99-001.webp

300 KİŞİYİ ZORLA TUTTU İDDİASI

Kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk'un ise Çanakkale'de bulunan bir otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu ileri sürülmüştü.

Sahte mehdi hakkında pek çok ihbar gelirken, Çabuk'un daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenilmişti.

9-2.webp

KENDİLERİNİ DEPREMZEDE OLARAK GÖSTERMİŞ

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan yaklaşık 200 kişiden oluşan ve kendilerini 'Hilafeti Muhammediye Tarikatı' diye adlandıran grup, 'mehdi' olarak kabul ettikleri Mustafa Çabuk'la 18 ay önce kendilerini depremzede olarak göstererek, köyün yakınlarında bulunan termal evleri 2 yıllığına kiraladığı ortaya çıkmıştı.

9-1.webp

GÖZALTINA ALINMIŞ, TUTUKLANMIŞTI

Mustafa Çabuk, 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli dolandırıcılık suçları'yla düzenlenen operasyonda sabaha karşı 15 müridiyle birlikte gözaltına alınmıştı. Esra Erol da bu haberi canlı yayında duyurmuştu.

t.webp

SAHTE MEHDİNİN MÜRİDİNDEN TEHDİT!

Sahte mehdi ve müridlerinin tutuklanmasının ardından Esra Erol'a tehdit mesajları atıldı. Mustafa Çabuk'un Hasan isimli müridi ses kaydı gönderdi. Esra Erol da bu ses kaydını sosyal medya hesabında paylaştı. Tehdit içeren kayıtta Hasan isimli mürid Erol'a "Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım" ifadelerini kullanarak tehdit etti.

u.webp


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
12.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü