USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Samsunspor Taraftarı Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ı Unutmadı

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un taraftarları, Adana Demirspor deplasmanı öncesinde Sivas’a geldi. Yaklaşık 20 kişilik taraflar grubu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ın kabrini ziyaret ederek dua okudu. Taraftarlar geçtiğimiz haftada Diyarbakır’da Narin Güran’ın mezarını ziyaret etmişti.

Samsunspor Taraftarı Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ı Unutmadı
06-10-2024 10:27
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

İstanbul Ümraniye’de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın Sivas Yukarı Tekke Polis Şehitliği'nde bulunan kabrine ziyaretler sürüyor.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Samsunspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Maç için Adana’ya giden Samsunspor taraftarı Sivas’ta Sivasspor taraftarı ve Geleceğe Bir’iz Topluluğu ile bir araya geldi.

Samsunspor Taraftarları Aileleri Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal ve beraberindeki 20 kişi, Sivas’a gelerek Yukarı Tekke mezarlığında bulunan polis şehitliğindeki Şeyda Yılmaz’ın mezarını ziyaret etti. Mezarı başında dua eden taraftarlar 58 sırt numaralı isminin yazılı olduğu Samsunspor formasını mezarına bıraktı.

“YİĞİDOLARIN BAŞI SAĞ OLSUN”

Burada taraftarlar adına açıklama yapan Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği Başkan Cüneyt Şenkal, şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesine baş sağlığı dileyerek, “Öncelikle büyük Türk milletimizin ve Şeyda kızımızın ailesinin, Sivas’ın yiğidolarının başı sağ olsun. Bu işleri yapanların cezasız kalmayacağını hepimiz biliyoruz. Başkanımıza da teşekkür ederiz bizi misafir ettikleri için. Bizde Samsunspor-Adana Demirspor maçına gitmeden önce Sivas’a gidelim dedik. 15 gün önce de Narin kızımızın mezarını ziyaret etmiştik. Samsun’dan Diyarbakır’a geçtik. Bu hafta da Şeyda kızımızın, ablamızın, bacımızın yanına gidelim dedik. Dualarımızı okuyalım ve onlarla beraber olalım Sivas halkının üzüntüsünü bizzat onlarla beraber paylaşalım istedik. Gelenlerden Allah razı olsun. Türk milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

“SAMSUN’DAN KALKARAK

HASSASİYETLE BURAYA GELDİLER”

Geleceğe Bir’iz Topluluğu Başkanı Taha Yıldırım ise, “Arkadaşlarımızla birlikte bizlerde şuanda buradayız. Samsunspor taraftarının Samsun’dan kalkarak buraya büyük bir hassasiyetle gelip burayı ziyaret etmeleri bizleri onur etti. Şeyda Yılmaz sadece Sivas’ın değil bütün Türkiye’nin şehididir. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum. Her zaman Sivas’a bekleriz” ifadelerini kullandı.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres   haberler ekspres son dakika    

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü