USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"ŞANLI ORDUNUN YANINDAYIZ"

"ŞANLI ORDUNUN YANINDAYIZ"

27-01-2018 07:56
Google News

Gökhan KARA

İYİ Parti İl Başkanı Taha Çaykuş, herkes gibi sınır ötesinde hainlere karşı yapılan harekatı desteklediklerini belirterek ?Birilerinin beli çökertilmiş, ayağa kalkamaz dediği, Türk Ordusu Afrin´de yine şahlanmıştır, bizde her zaman olduğu gibi ordumuzun yanındayız?dedi.

Gündemi değerlendirerek dün basın toplantısı yapan Başkan Çaykuş, İyi Parti mensuplarının milliyetçiliği ve vatan sevdasını kimsenin ölçmeye kalkışmaması gerektiğini belirterek, ?Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği üzere; ?birilerinin beli çökertilmiş dediği, ayağa kalkamaz dediği Türk Ordusu, Peygamber Ocağı şahlandı, yine Türkiye´yi kurtarıyor.? Bu hususta; kimse İyi Parti´nin ve mensuplarının milliyetçiliğini ve vatan sevdasını ölçmeye dahi kalkmasın. Herkes uydurulmuş bir safın tarafı olurken, biz her zaman inanmış, cesur Türk Milliyetçilerinin safında olacağız. Bu süreçte; İyi Parti olarak hiçbir siyasi menfaat gözetmeksizin, Mehmetçiği politika öznesi olarak kullanmaksızın her zaman şanlı Türk Ordumuzun yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Allah Türk Ordusunun her kademesinde görev yapan Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Gazalarını muzaffer eylesin. Bu operasyon sırasında şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah´tan rahmet diliyor, ailelerine ve milletimize sabır diliyorum.?dedi.

Başkan Çaykuş, bir milletvekilinin kasıtlı olarak ortaya attığı gazilik ünvanı konusunda ise, ?Şehitlik ve gazilik mertebeleri; dinimize göre kutsal bir mertebe olmakla birlikte aynı zamanda örfümüzde ve töremizde de; göğsümüze takılacak şerefli bir madalyadır. Bu ünvanlar istenilmekle alınmayacak, milletin takdiri ile verilecek derecede kutsaldır.?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü