USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

"ŞATAFATTAN UZAK DURUN"

"ŞATAFATTAN UZAK DURUN"

11-02-2019 07:58
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

İlimizdeki kurum müdürlerine uyarılarda bulunan Vali Salih Ayhan, ?Yatırım noktasında tasarruf etmeyeceğiz ama belirli kalemlerde hizmeti aksatmayacak şekilde tasarrufa gidin? dedi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı ilk Koordinasyon Kurulu toplantısında tüm kurum yetkililerine birçok konuda uyarılarda bulunan Vali Salih Ayhan, kurumların israftan kaçınmalarını isteyerek, ?Temsili ağırlamada şatafattan ve görkemden uzak durmanızı özellikle kurum müdürlerinden istirham ediyorum? ifadelerini kullandı.

İlimizdeki işsizlik rakamlarına dikkat çeken Vali Ayhan, ?Vatandaşın en çok talepleri arasında işsizlik geliyor. Böyle bir yoğun işsizlik talebinin olduğu yerde özellikle birim amirleri bu duyguyu iyi okuyup ona göre de kendi çalışma durumunu gözden geçirmesi gerekiyor. Sıfır atıkla ilgili yine kurumların hassasiyet gösterin? diye konuştu.

?BİLGİ HAVUZUNUZU

GÖZDEN GEÇİRİN?

Bazen kurum amirlerinden ivedi bilgiler istenildiğini ancak geri dönüşlerde bir zafiyet olduğunu belirten Vali Salih Ayhan, ?İkinci bir yazışmaya veya aramaya gerek kalmadan hızlı iletişimi artıralım. Teknoloji artık ilerledi herkes bilgi havuzunu gözden geçirsin. Hangi bilgi istenir hangi bilgi istenmez kurum amirinin bu bilgileri zaten zihnine yazması gerekiyor. Zihninize yazdığınız kurum bilgilerini de mutlaka zihninizde güncel ve canlı tutun. İstenilen bilgiyi yukarı mevkiye hızla aktarın. Bu konuda planlama Müdürlüğü bilgi derlemek ve analiz etmekte sıkıntı yaşamakta. Bu birlikteliğin gereğidir. Biz bir gemiyi yürüten kaptanlarız. Dolayısıyla bu gemiyi götüren ekipler arasında hızlı bir şekilde bilgi akışı çok iyi sağlanmalı. Kimse asla zafiyet göstermesin? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü