USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİDİN DÜĞÜN GÜNÜ:  "HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLDU"

ŞEHİDİN DÜĞÜN GÜNÜ:  "HER ŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLDU"

ŞEHİDİN DÜĞÜN GÜNÜ: 
14-07-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİTPiyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 11 Haziran günü şehit oldu. Sivas merkeze bağlı Gazi köyü nüfusuna kayıtlı şehit baba ocağında gözyaşları içerisinde toprağa verilirken, şehitten geriye bir süre önce nikahlandığı eşi Duriye Yıldırım ile hayalleri kaldı. Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım şehit olmasa şehit olmadan bir süre önce nikahlandığı Duriye Yıldırım ile dünya evine girecekti.

Şehit olmadan önce tüm hazırlıkları tamamlayan Ömer Yıldırım´ın hayalleri yarım kalmasın diye eşi Duriye Yıldırım beraber gelinlik ve damatlıkla gelmeyi istedikleri düğün salonunda Mevlid-i Şerif okuttu. Salona girdiği an gözyaşlarına boğulan Duriye Yıldırım, şehidin fotoğrafına bakıp uzun süre gözyaşı döktü.

Şehidin fotoğrafının ve "Ahdimiz vardı Ömer'im, şehadet sana, gurur duyması bize kaldı. Ruhun şad, mekanın cennet olsun." yazısının asıldığı salonda, Ömer Yıldırım'ın video ve fotoğraflarından oluşan slayt gösterildi.

ÖLÜRÜM SENİN YOLUNA ÖMER

Gözyaşı döken duygusal anlar yaşayan Duriye Yıldırım, "Kurban olurum, ölürüm ben senin yoluna Ömer orada beraber oturacaktık. 300´den geriye saydık Ömer bak bugün o gün. Ben ağlamıyorum. Benim içim doldu. Hep senin istediğini yaptım Böyle de devam edeceğim. İçin rahat olsun Ömer. Orada rahat uyu kurban olduğum. Her şey istediğimiz gibi oldu. Bu kaşa, göze hasret koydular beni Allah´tan onları yaksın Ömer." diyerek şehide olan hasretini dile getirdi.

Şehit aileleri ve vatandaşların katılımıyla okutulan Mevlid-i Şerif´te şehit Ömer Yıldırım için dualar edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü