USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
13-10-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in seçim vaatleri arasında yer alan trafik sorununu çözecek projelerde çalışmalar devam ediyor. Şehir merkezinde yaşanan yoğunluğu farklı alternatif güzergahlarla azaltmayı hedefleyen Başkan Hilmi Bilgin liderliğindeki belediye ekipleri şehrin bir çok noktasına yeni yollar, bulvarlar ve üst geçitler yapıyor. İlimizin en önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda artık çalışmalar tamamlanmak üzere. Sivas Cumhuriyet Üniversitesine ulaşımı daha kolaylaştıracak projede çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. Bulvar açıldığında Cumhuriyet Üniversitesi’nde yola çıkacak bir sürücü şehir merkezine girmeden farklı yol güzergahlarını kullanabilecek.  

STADYUM BÖLGESİNDE YOĞUNLUK AZALACAK

Özellikle Sivasspor’un maçlarının olduğu günlerde trafik yoğunluğunun yaşandığı Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında da alternatif yol çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri bölgede stadyum yanı üst geçit ve bağlantı yolu projesini hayata geçiriyor. Çevre yolunu stadyum yanından Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarına ve devamında Buhara Caddesine ulaştırılacak proje Kümbet, Tuzlugöl, Emek gibi bölgedeki birçok mahalleye ulaşımı daha da rahat hale getirecek.

BULVARLAR BİRBİRİNE BAĞLANIYOR

Sivas- Erzincan yolundaki trafiği rahatlamak amacıyla yapılan projeyle Aşık Veysel Bulvarı ile Necmettin Erbakan Bulvarı birbirine bağlanıyor. Bölgeye yapılan Çayboyu Köprüsü ile bağlantı yollarıyla organize sanayi bölgesine de ulaşım daha kolay olacak. Bu projeler dışında şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam eden belediye trafiği rahatlayacak projeleri hayata geçirerek şehir trafiğinin rahatlamasını sağlıyor.  ////Uğur YİĞİT////

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü