USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şehit Şeyda Yılmaz Yerel Mecliste Anıldı

Sivas İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları başladı. Toplantının ilk gününde İstanbul Ümraniye’de şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz anıldı.

Şehit Şeyda Yılmaz Yerel Mecliste Anıldı
02-10-2024 14:28
SİVAS
Google News

Yunus BUDAKTAŞ

İl Genel Meclisi ekim ayı toplantılarının birinci oturumu, İl Özel İdaresi meclis toplantı salonunda İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla başkanlığında gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, ekim ayı toplantılarında birçok gündem maddesinin ele alınacağını, alınacak tüm kararların Sivas’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’a rahmet dileyen Şarkışla, “Onların varlığı bizlerin evlerimizde huzurla uyuyamamızı sağlıyor. Düşünce ayrılıklarımız olsa bile hepimiz bu coğrafyada bu bayrağın gölgesinde yaşıyoruz. Bizlere bu bayrağın gölgesinde yaşamayı lütfeden Cenab-ı Resül-e hamdüsenalar olsun. Yaşadığımız vatanı bizlere emanet eden tüm şehitlerimize rahmet diliyor, şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan eylül ayına ait kararların tutanak özetleri okundu.

Ekim ayı toplantılarında; Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile İhtisas komisyonlarına havale edilen konular görüşülerek karara bağlanacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü