USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sessiz Sedasız Başkan, Açıklama Bekleniyor

Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken’in kulüp başkanlığı görevine getirilmesinin ardından halen kamuoyu önüne çıkıp bir açıklama yapmaması tepki topluyor. Yaklaşık 2 ay önce göreve gelen Başkan Eken’den ne ses var ne de seda…

Sessiz Sedasız Başkan, Açıklama Bekleniyor
25-09-2024 11:19
SİVAS
Google News
DEMET KARAKUŞ
Mecnun Otyakmaz’ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilliği görevine getirilmesi sonucu Sivasspor’da başkanlık görevine Bahattin Eken getirilmişti.
Başkanlık görevine getirilmesinin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken, halen basının karşısına çıkıp bir açıklama yapmadı.
Sivas’taki spor medyası ile bir araya gelip kendisini ve kulüpteki hedeflerini açıklamayan Eken’in suskunluğu spor camiası tarafından tepki topladı.
NEDEN TOPLANTI YAPMIYOR?
Başkan Bahattin Eken’in Sivas’taki basın mensuplarıyla bir araya gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. Sivasspor başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra bir toplantı yapmayı planlayan Eken’in toplantıdan neden vazgeçtiği ise akıllarda soru işareti oluşturdu.
“HEDEFİMİZ ŞU DEMEK ÇOK MU ZOR?”
Taraftarlar da Bahattin Eken’in neden bir toplantı yapmayıp kulüpteki gidişat ile ilgili bilgiler vermemesini sorgularken, “Neden çıkıp da bir açıklama yapmıyorlar. Kulübün başına geldi ve yaklaşık 2 ay geçti. Halen ne ses var ne de seda. Yoksa açıklama mı yapmak istemiyorlar. Yani çıkıp bir taraftara mesaj vermek, transferleri şöyle yaptık, Sivasspor olarak hedefimiz şu demek çok mu zor?” şeklinde yorum yaptı.
TAKIM 8 PUANLA 9. SIRADA
Öte yandan ligde 6 maça çıkan Sivasspor, söz konusu maçlardan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 de galibiyet aldı. Ligde 8 puanla 9. sırada yer alan Net Global Sivasspor, 5 gol atarken kalesinde ise 6 gole engel olamadı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü