USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ŞİİRDEN SONRA ÖYKÜ KİTABI

ŞİİRDEN SONRA ÖYKÜ KİTABI

ŞİİRDEN SONRA ÖYKÜ KİTABI
19-03-2019 07:29
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Yıldızeli´nde kitap okuma ve yazma etkinliği kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bir kitap basımı daha yapıldı. Daha önce öğrencilerin kaleme aldığı ?Yıldızeli´nin Yıldızları? adlı kitabın ardından basımı yapılan ?Yıldızlı Öyküler? kitabının yazarları Kaymakam Süleyman Bakan´a konuk oldu.

Kitapseverlerin beğenisine sunulan Yıldızlı Öyküler adlı eserde emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen Kaymakam Bakan, ?Öğrencilerimizin yazma heyecanı bizler için çok değerli. İlçemiz, eğitimde Sivas´ın yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor. Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesinde gecelerine gündüzlerine katan fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz başta olmak üzere ?Yıldızlı Öyküler´ kitabının hazırlanmasında emeği geçen her bir öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum? dedi.

Öğrenci ziyaretinin ardından Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu´nu ziyaret ederek kitap okuma etkinliğine katılan Kaymakam Bakan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Yıldızeli Okuyor´ adlı projenin önemine değinerek, ?Tüm öğretmenlerimizin, velilerimizin bu projeyi sahiplenmesi bizler için çok değerli. Diğer okullarımızın kitap okuma saatlerinde de bu etkinliğe katılacağız. Projemizin hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü