USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?ŞİMDİ SİVAS´A VEFA BORCUMUZU ÖDEME ZAMANIDIR?

?ŞİMDİ SİVAS´A VEFA BORCUMUZU ÖDEME ZAMANIDIR?

?ŞİMDİ SİVAS´A VEFA BORCUMUZU ÖDEME ZAMANIDIR?
05-09-2019 01:04
Google News

HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart´ta Sivas´ın Ak Parti´yi yüzde 49,5 oyla bir kez daha tercih edip demokrasi ve geleceğine sahip çıktığını belirterek, ?Şimdi Sivas´a vefa borcumuzu ödeme zamanıdır. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, Belediye Başkanımız çok çalışacak. Borcumuzu ödeyeceğiz. Kabine Belediye Başkanımızın yanında olmuştur, olmaya devam edecektir? dedi.

Sivas Kongresi´nin 100.yıldönümü nedeniyle şehrimize gelen ve akşam sıralarında Cumhuriyet Üniversitesi çok amaçlı salonda milletvekilleri, partililer ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Sivas´a sadece kongre kutlaması için gelmedik, Sivas´a şükran borcumuzu ödemeye geldik. Sivas 31 Mart´ta demokrasiye ve geleceğine sahip çıktı. Yüzde 49,5 ile tercihini Ak Parti Gönül siyasetinden yana kullandı. 31 Marttan dolayı parti teşkilatlarımızı, milletvekillerimizi kutluyorum. Şimdi dönem bizim yanımızda olanlara hizmet etme, vefa borcumuzu ödeme zamanıdır. Kabine Hilmi başkanımızın yanında olmuştur, olmaya devam edecek. Durmak yok, herkes çalışacak? dedi.

SÖZ VERDİM

Sivas´a hızlı trenin ramazan bayramında geleceğini meydandaki konuşmasında söylediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan burada mı, ben söz verdim, benden çıktı,  o söz yerine gelecek. Gece gündüz çalışın. Gerisine karışmam? diye konuştu.

SİVAS PRİM VERMEDİ

Zaman zaman bazı şehirleri dolaşan fitne tüccarları olduğunu vurgulayan Erdoğan ?Sivas bu fitne tüccarlarına prim vermeyecektir. Milletimiz, özellikle Anadolu her türlü tuzağı sandıkta bozdu. Biz 18 yaşındakiler gibi, her zaman koşacağız, çalışacağız? dedi.

?SONLARI HEP HÜSRAN OLDU?

Ak parti kalesinde gedik açmak isteyen bazı eski üyelerin çıktığını da söyleyen Erdoğan, ?Ak Partiye zarar vermek isteyenlerin sonu hep hüsran olmuştur, olmaya devam edecektir. İç kavganın, dedikodunun bizim siyasetimizde yeri yoktur. Bizim yarışımız milletimize en iyi hizmet etme yarışıdır. Hep milletimizle beraber yürüdük. Halkın ve hakkın rızasından başka gayemiz yoktur. Halkımızın isteği doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz. İlahi emre uygun şekilde sürekli kendimizi yenileyerek, eserler kazandırmayı sürdüreceğiz.? dedi.

?TEVAZU İÇİNDE DEVAM?

Erdoğan, ?Sivas teşkilatı, gençlik ve kadın kollarını görüyorum, biliyorum, kibirden uzak, tevazu içerisinde devam ediyor. Ana kadememiz, gençlik ve kadın kollarımız aynı şekilde çalmadık kapı bırakmasın. Evel Allah 2023 seçimlerinde de çok farklı şekilde sandıktan çıkacağız. Ben size güveniyorum, inanıyorum. Ben sizleri Allah için seviyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü