USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sınavda Ter Döktüler

Sivas'ta Ülkü İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Taki İman Hatip Ortaokulu 5’nci sınıfları için öğrenci kabul sınavı gerçekleştirildi.

Sınavda Ter Döktüler
26-08-2024 09:44
SİVAS
Google News

SULTAN ÖKZARAMAN

Hafta sonu gerçekleştirilen sınava 450 öğrenci başvurdu. Öğrenciler sınavda başarılı olmak için ter döktü. Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Ülkü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek sınav öncesinde öğrencilere başarılar diledi.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Yener, "İnşallah hem bu sınavda, hem bundan sonra katılacağınız tüm sınavlarda ve tüm eğitim hayatınızda başarılı olur, emek ve gayretlerinizin karşılığını alırsınız. Sizler bizim en değerli varlığımız, ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri çok seviyor ve üzerinize titriyoruz. Sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerden de isteğimiz, hem kendi geleceğiniz, hem de ülkenizin geleceği için hayaller kurmanız, çok çalışmanız ve derslerinize odaklanmanız. Şunu unutmayın ki eğer çok çalışır ve başarılı olacağınıza inanırsanız, mutlaka başarırsınız." dedi.

Yener, sınavda görev alan öğretmenlerle de bir süre sohbet etti.

Sınav sonuçları, 28 Ağustos Çarşamba günü açıklanacak. Sınavda başarılı olan öğrenciler başarı sıralamasına göre okula kayıt hakkı kazanacak. Her iki okula, 30 kız 30 erkek olmak üzere toplam 120 öğrenci kayıt yaptıracak. Ülkü İmam Hatip Ortaokulunda, İngilizce branşında yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulanacak.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü