USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt; ?HEDEF 1. LİG?

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt; ?HEDEF 1. LİG?

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt;  ?HEDEF 1. LİG?
27-07-2017 07:00
Google News

Spor Toto 2´nci lig kırmızı-grup temsilcilerinden Sivas Belediyespor´da sezon hazırlıkları yapılan antrenmanlarla sürüyor. Yeni sezon için ikinci etap kamp çalışmalarını Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Sivas Belediyespor´da genç teknik direktör Serdar Bozkurt, hedeflerini 1. Lige yükselmek olarak açıkladı. 2016-2017 sezonunda başarılı olmuş, 1. Lige yükselme play-off müsabakaları oynamış Sivas Belediyespor´un hedefinin bu sezonda 1. Lige yükselmek olduğunu belirten Bozkurt, bu hedefe, yönetim kurullarının kendileri ve futbolcularının kilitlendiğini ifade etti.

BAŞKAN VE YÖNETİM ÇOK İSTEKLİ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, kulüp başkanları Hasan Karaman ile yönetim kurullarının başarı için çok istekli olduklarını söyledi. Sivas Belediyespor´un kurumsal olarak çok iyi bir işleyiş içinde olduğunu vurgulayan Bozkurt, ? Belediyespor, başkan, yönetim, tesisler ve kurumsal anlamda çok iyi durumda. Kulüp başkanımız Hasan Karaman, çok istekli. Futbolu çok seviyor. Onunla birlikte yönetim kurulu devamlı yanımızda. Şimdiden ekipte bir aile ortamı oluştu. Çalışma ortamımız, tesislerimiz çok iyi? dedi.

TARAFTARDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, yeni sezonda Sivaslı futbol severlerden destek beklediklerini söyledi. Taraftarın hedefe oynayan takımlar için önemli olduğunu belirten Bozkurt, ? Sivaslıların futbolu sevdiğini biliyorum. Sivas Belediyespor´a geride kalan sezon bir hayli destek verdiler.  Bu sezonda yiğidoların desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle ekip olarak çok daha başarılı olacağımızı düşünmekteyim? ifadelerini kullandı.

İYİ TRANSFERLER YAPTIK

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, sezon öncesi oturmuş kadrolarına iyi transferler yaptıklarını söyledi. Yönetim kurulunun transfer konusunda çok başarılı olduğunu belirten Bozkurt, kadromuza 10 kaliteli transfer yaptık. Oturmuş iyi kadromuzun kalitesini bu şekilde daha iyi duruma getirdik. Sezon öncesi iyi bir kadro kurduk. Bu kadronun ligde güzel işlere imzalar atacağından eminim? diye konuştu.

KADRODA 27 FUTBOLCU

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı hazırlıklarla sürdüren Sivas Belediyespor´da kadroda 27 futbolcu bulunuyor. Altyapıdan gelen 5 oyuncu ile birlikte kadrolarının 27´e ulaştığını belirten Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, ? Şuan ki kadro derinliğimiz iyi. Oynanacak hazırlık maçlarındaki genel tabloya bakacağız. Eğer transfere ihtiyacımız var ise bu konuyu yönetim kurulumuzla paylaşacağız? diye konuştu.

İYİ BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Belediyespor teknik direktörü Serdar Bozkurt, lige iyi başlangıç yapmanın önemli olduğunu söyledi. Ekip olarak lig ile ilgili hazırlıkların belirlenen programlar dahilinde sürdüğünü belirten Bozkurt, ? İyi takım olmak bazen yetmeye biliyor. Bunun için lige iyi başlangıç yapmak önemli, Takım olarak lige iyi başlangıç yapmayı düşünüyoruz. Lig boyuncu ilk 3 veya 4 içinde yer almak ve 1. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

SİVAS´TA İKİ KIZILCAHAMAM´DA 5 MAÇ

Sivas Belediyespor, sezon öncesinde 7 hazırlık müsabakası oynamayı planlıyor. Sivas´ta iki, Kızılcahamam kampında 5 hazırlık karşılaşması oynamayı planlayan Belediye temsilcisi, 29 Temmuz Cumartesi Erbaaspor ile Sivas´ta, 1 Ağustos Salı günü ise Sivasspor ile hazırlık müsabakası oynayacak. Belediye temsilcisi 3´ncü etap kampında Kızılcahamam´da ise 5 hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor.

OFANSİF OYNAYACAĞIZ

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, yeni sezonda ofansif yönü daha fazla olan bir anlayışla müsabakalarda yer alacaklarını söyledi. Görev yaptığı takımlarda hücum futbolunu benimsediğini belirten Bozkurt, ? Ekip olarak ayağa pas yapan, hücum özellikleri fazla olan, oyunu er iki kanattan oynaya bilen bir oyun anlayışıyla sahalarda olacağız. Ama bu her maçta böyle oynayacağımız anlamına gelmesin. Bazı maçlar olacak ki, rakibimize göre de sistem yapıp sahalarda olacağız. Yeni sezonda Sivas Belediyespor 4-2-3-1 sistemiyle müsabakalarda olacak? dedi.

YİĞİT, ANTREMANLARA BAŞLADI

Sivas Belediyespor´da Yakup Yiğit antrenmanlara başladı. Kazık fıtığından dolayı Kayseri´de ameliyat olan başarılı savunma oyuncusu önceki gün itibariyle antrenmanlara başladı. Sivas´ta yapılacak çalışmalarda takımdan ayrı olarak antrenman yapacak Yiğit´in, Kızılcahamam´da yapılacak kampta takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

NEŞELER YERİNDE

Spor Toto 2´nci lig kırmızı grup temsilcilerinden Sivas Belediyespor´da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde yapılan çalışmalarla sezon hazırlıklarını sürdüren ekipte sporcuların yapılan antrenmanlarla neşeli oldukları gözleniyor. Çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor, sabah çalışmalarını salonda, akşam antrenmanlarını ise sahada yapıyor. Yoğun tempoda geçen çalışmalarda futbolcuların neşeli ve istekli oluşu teknik kadroyu mutlu ediyor.

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.06.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü